Her er sponsorane for Heimesida til Bulandet Grendalag og Værlandet Vel.
Desse sponsorane gjer at Bulandet Grendalag og Værlandet Vel kan oppretthalde  ei sånn levande og
innhaldsrik heimeside som den vi har i dag.
I tillegg til at sponsormidlane gjer at vi får mogeligheit til å fortsette med heimesida i same ånd, utan at da
vert ei ekstrautgift for grendalaga, so ser heimesideskrivarane at arbeidet vårt vert sett pris på og vi får
følelsen av at ditta heimesidearbeidet ikkje er heilt bortkasta. Sånt vert da fornøgde heimesideskrivarar utav.
Fornøgde heimesideskrivarar gjer igjen at vi får ekstra gnist til å framskaffe godt heimesidestoff til lesarane våre..

2011

Sparebanken i Sogn og Fjordane avdeling Askvoll såg med ein gong at denne heimesida var vel vert å sponse, og da har dei gjort kvart år sidane heimesida blei starta.   No har vi fått sånne moderandes greier som heiter "Bank i Butikken", og da fungera heilt fint da òg. Sjølv om vi sakna å få vekelige besøk frå dissa kjekke folka som jobba i banken i Askvoll.
 

"Liv og Lyst" i Bulandet ved ho Liv Gjørøy er ein av våre trufaste sponsorar, og ho synes at da er ei sopass god investering at ho har sponsa oss for 2011 òg. Ho Liv har fleire overnattingsstader som ho leiger ut, ho har og selskapslokale til utleige. Utanom da so er ho Liv så smilande og blid og kjekk at da er verd ein tur berre for å helse på ho.

M/B Setara

Sjøalg AS ved M/B Setara har vore så snill å sponse heimesida vår.. Ein tur med M/B Setara og Wilfred kan anbefalast på da sterkaste. Heimesideskrivaren har testa tur med Wilfred og Setara, så han veit kva han snakka om.
 

Værlandet Gjestehamn

Værlandet Gjestehamn som ligg i hamna på Værlandet har vore so snill å sponse heimesida vår i 2011 òg. Dei har mykje rart dar, så som: Verkstad, pub,  kafè, gjestehamn, suvenirar, sykkelutleige, saltvassakvarium, ørnekamera og biljard. Ørnekamera som ein finn der, må vera noko av da flottaste ørnekamera som finnast. Utanom ditta so har dei ei skikkelig koseleg betjening som er viden kjent for koseligheit og god service.
 
Bulandet Idrettslag  
Bulandet Idrettslag har vore så snill å sponse heimesida vår. Tusen takk til dei for det. Da kjem nok til å vanke klem når vi får tak i dåke, og til kassererska spesielt.:-)
Monster AS
v/Halvbroren.

Kostymeavdelinga til Monster AS har sponsa oss litt, sidan dei har fått bruke bilder frå heimesida vår. Dei held på med ein ny TV-serie for NRK som heiter "Halvbroren", og så har dei brukt bilder frå gamle dager på heimesida vår, for å få inspirasjon til å lage kostymer til serien.
 

Joker Bulandet, som er butikken i Bulandet, synes at heimesida er sopass nyttig for bygdesamfunna her ute på øyane våre og sopassa kjekk å lese, at dei  har bidrege med sponsorpengar til heimesida. Takk til gjengen på Joker Bulandet, da kjem nok til å vanke klem når heimesideskrivarane får tak i dåke.
 
2010

Sparebanken i Sogn og Fjordane avdeling Askvoll såg med ein gong at denne heimesida var vel vert å sponse, og da har dei gjort kvart år sidane heimesida blei starta. Her kan ein lese litt meir om filialen som var på Bulandet.  No har vi fått sånne moderandes greier som heiter "Bank i Butikken", og da fungera heilt fint da òg. Sjølv om vi sakna å få vekelige besøk frå dissa kjekke folka som jobba i banken i Askvoll.
 


Bulandet Fiskeindustri AS
 

Bulandet Fiskeindustri AS  har støtta heimesida i alle år sidan vi begynte å hinte om sponsorstøtte, og dei har støtta oss i år òg. Heimesida har og vore so heldig att vi har fått lov til å henge eit webkamera på veggen til Bulandet Fiskeindustri AS, heilt utan vederlag sjølv om vi måtte bore hol i veggen deira og romestere mykje på kontoret til Malvin. Jammen er dei snille og kjekke dar borte på Bulandet Fiskeindustri AS.
 

Værlandet Båt

Værlandet Båt som ligg i hamna på Værlandet har vore so snill å sponse heimesida vår i 2010 og. Dei har mykje rart dar, så som: Verkstad, pub,  kafè, gjestehamn, suvenirar, sykkelutleige, saltvassakvarium, ørnekamera og biljard. Ørnekamera som ein finn der, må vera noko av da flottaste ørnekamera som finnast. Utanom ditta so har dei ei skikkelig koseleg betjening som er viden kjent for koseligheit og god service.
 
Sandøy Glaskunst, klær, interiør m.m.

 Sandøy Glaskunst, ved ho Bente, har vore so snill  å sponse heimesida, og da er vi skikkeleg glade for  :-). Utanom all den fine glaskunsten ho Bente laga, so har ho butikken trakkande full i flotte klær og alle slags ting som skal til, for å få heimen i skikkelig god interiørstandard. Har du ikkje behov for å få heimen i god interiørstandard, eller pynte deg med ekstra fine klær, so vil heimesida uansett anbefale deg ein tur på butikken til ho Bente. Ein tur innom butikken til Bente vil garantert medføre at  du har godt humør resten av dagen, og eit par daga til
 

Skogbu

 
 

Skogbu ved Anbjørg og Håvard Halsøy har sponsa heimesida i år, og vi er veldig takksame for da. No har vi bestilt sånn meterologisk stasjon som heimesideskrivarane har spekulert litt på ei stund. Heimesideskrivarane kan anbefale Skogbu på da varmaste, ein fin plass å bu og kjekke og trivelige eigarar.

Askvoll Møbler AS har vore så snill å sponse heimesida vår i år. Askvoll Møbler AS finn du i Kystgården i Askvoll. Treng du nokre nye fine møbler eller inventar så er da berre å ta seg ein tur innom, eller ringe til dei på telefon 57731400. Jentene som jobba der, er skikkeleg fine dei òg, i tillegg er dei veldig kjekke og behjelpelige.

"Liv og Lyst" i Bulandet ved ho Liv Gjørøy er ein av våre trufaste sponsorar, og ho synes at da er ei sopass god investering at ho har sponsa oss for 2010 òg. Ho Liv har fleire overnattingsstader som ho leiger ut, ho har og selskapslokale til utleige. Utanom da so er ho Liv så smilande og blid og kjekk at da er verd ein tur berre for å helse på ho.
 
Privat Sponsor 2010
Werner Vesterås, bur i Oslo men har gode aner frå Værlandet. Han let føre at han kosa seg skikkeleg med heimesida vår, sopassa fornøgd er han Werner, at han har sponsa heimesida i år óg. Tusen takk til  Werner Vesterås for da. Og tusen takk for all hjelp Werner har bidrege med når da gjeld å finne årstal og informasjon til bilde frå gamle dagar.
2009

Sparebanken i Sogn og Fjordane avdeling Askvoll såg med ein gong at denne heimesida var vel vert å sponse, og da har dei gjordt kvart år sidane heimesida blei starta. Her kan ein lese litt meir om filialen som var på Bulandet.  No har vi fått sånne moderandes greier som heiter "Bank i Butikken", og da fungera heilt fint da og. Sjølv om vi sakna å få vekelige besøk frå dissa kjekke folka som jobba i banken i Askvoll.
 
Bulandet Fiskarlag
Bulandet Fiskarlag har gitt heimesida masse penga, og heimesideskrivarane er alvorleg glade og fornøgde. Jammen er da nokre kjekke og vetige folk i ditta fiskarlaget. No skal vi sette oss ned øve nyttår og studere korleis vi skal lage ein eigen lokal meterologisk stasjon, da finnast fint utstyr å kjøpe til såntfornåke fine greier. Da må no være i god fiskarlags-ånd å få noko skikkeleg lokalt veir å lese om på heimesida.
 
Privat Sponsor 2009
Kathrin og Arild Rogne trivast so godt med dinna heimesida at dei har sponsa oss, og då vert vi heimesideskrivarane skikkeleg glade. Dei er nokre støvandes kjekke folk ho Kathrin og han Arild.
Campella-buaCampella-bua ved Gunn Torill Finset Fedøy og Arne Fedøy har sponsa heimesida i år, og vi er veldig takksame for da. No har vi snart råd til å kjøpe ein sånn meterologisk stasjon som vi har kikka litt på. Heimesideskrivarane kan anbefale Campellabua på da sterkaste, ein fin plass å bu og kjekke og trivelige eigarar.
Bulandet Ving-lagBulandet Ving-lag har sponsa heimesida i år, og vi er berre so glade, fornøgde og takksame for da. Bulandet Ving-lag har faste tilstelningar for ungdommen vår i Bulandet Fiskarheim. Ungdommen kosa seg og har da kjekt på dissa tilstelningane, og Bulandet Ving-lag gjere eit stort bidrag til at vi er så godt vant med å ha kjekk og vetig ungdom her ute i øyane våre.
Bulandsferie

Bulandsferie ved Gunlaug Gillesøy, er godt fornøgd med heimesida vår, og vi er veldig godt fornøgd med ho Gunlaug og :-). Ho Gunlaug har vore så snill å sponse heimesida vår, og da er vi skikkeleg takknemmelige for. Ho Gunlaug har mange fine utleigehus, gjestehamn, selskapslokale og so er ho omtrent verdensberømt for dinna gode fiskesuppa si. Utanom fiskesuppe, so er da berre å gje beskjed om kva du har lyst på, ho laga da meste, og alt er like godt.

MS Vestøy


 

 
Mannskapet på fiskebåten "Vestøy" kosa seg med heimesida både når dei er på sjøen og når dei er heime. Sopassa kosa dei seg at "Vestøy" har sponsa heimesida med ein dugeleg slump pengar og heimesideskrivarane er opp i skyene fornøgde og krye. Jammen ein fin båt ditta dar, og makelaust kjekke redera og mannskap.
Privat Sponsor 2009
Gunn og Helge Norheim har kosa seg sopass med heimsida vår at dei  gjerne ville sponse oss med pengar i år og, og da set vi heimesideskrivarane skikkeleg pris på. Dei er jammen kjekke og snille, ho Gunn og han Helge.
 

Værlandet Båt

Værlandet Båt som ligg i hamna på Værlandet har vore so snill å sponse heimesida vår i 2009 og. Dei har mykje rart dar, så som : Verkstad, pub,  kafè, gjestehamn, suvenirar, sykkelutleige, saltvassakvarium, ørnekamera og biljard. Ørnekamera som ein finn der, må vera noko av da flottaste ørnekamera som finnast. Utanom ditta so har dei ei skikkelig koselig betjening som er viden kjent for koseligheit og god service.
 

Vestbygg AS på Grytøyra

Vestbygg AS på Grytøyra har levert og bygd dei fleste husa her ute i øyane våre, dei to siste 10-åra. Trass mykje ekstremveir so står alle husa like trygt enno, så da er jammen skikkeleg solide saker dei leverar. Vestbygg AS synes heimesida vår er so kjekk og nyttig, at dei har valgt å sponse oss i år og, jammen er dei ein kjekk gjeng dar inne på Grytøyra. Nokre av forfedrane til dei som driv Vestbygg kan ein lese om her på sida, under Historie om Amerikabesøk frå 04.01.08. Henrik med vatnet er oldefar til desse karane. Eit av borna Henrik sat åleine med heitte Hansine, og ho er bestemor deira.
 

Askvoll Maskinstasjon


" Brøyte seg rydning i svartaste skog, vegar for bilar. Linjer for tog. Tomtar for skular. For heim og butikk. Sprengjer og grev. Tryggjer trafikk. Dette er litt av det vi gjer, om du spør. Helsing distriktet sin maskinentrepenør."

Ove Nesberg grev, sprengjer og transporterar alt kva folk i øyane ynskjer. Ove, som driv Askvoll Maskinstasjon, er skikkelig fornøgd med heimesida vår og har difor sponsa oss. Takk til Ove Nesberg, og Askvoll Maskinstasjon for da.
Skal du ha noko gjort so er da berre å ringe 57730251 eller mobil 91765020
 

Galleri Havblink i Bulandet ved Vivian Vatnøy syntes denne heimesida er so kjekk og nyttig for lokalsamfunnet at ho har bidrege med sponsorpengar i år og. Da kan anbefalast på da sterkaste å ta ein tur å besøke ho Vivian på Galleri Havblink, der er masse fint å sjå og i tillegg er ho Vivian ei knakande kjekk jente å prate med.
 


Bulandet Fiskeindustri AS
 

Bulandet Fiskeindustri AS  har støtta heimesida i alle år sidan vi begynte å hinte om sponsorstøtte, og dei har støtta oss i år og. Heimesida har og vore so heldig att vi har fått lov til å henge eit webkamera på veggen til Bulandet Fiskeindustri AS, heilt utan vederlag sjølv om vi måtte bore hol i veggen deira og romestere mykje på kontoret til Malvin. Jammen er dei snille og kjekke dar borte på Bulandet Fiskeindustri AS.
 

"Liv og Lyst" i Bulandet ved ho Liv Gjørøy er ein av våre trufaste sponsorar, og ho synes at da er ei sopass god investering at ho har sponsa oss for 2009 og. Ho Liv har fleire overnattingsstader som ho leiger ut, ho har og selskapslokale til utleige. Utanom da so er ho Liv så smilande og blid og kjekk at da er verd ein tur berre for å helse på ho.
 
Privat Sponsor 2009

Werner Vesterås, bur i Oslo men har gode aner frå Værlandet, fortel at han har tilbrakt mange timer inne på heimesida vår og funne mykje matnyttig og interessant, spesielt på historiesidene. Sopass fornøgd er han med heimesida at har har sponsa oss for 2009. Tusen takk til  Werner Vesterås for da.
 
2008

Sparebanken i Sogn og Fjordane avdeling Askvoll såg med ein gong at denne heimesida var vel vert å sponse, og da har dei gjordt kvart år sidane heimesida blei starta. I år var dei ekstra fornøgd med oss sidan vi har visst oss tilliten verdig, i og med att vi fekk Askvoll Kommune sin kulturpris for 2007. Her kan lese litt meir om filialen på Bulandet.
 
Askvoll Maskinstasjon
" Brøyte seg rydning i svartaste skog, vegar for bilar. Linjer for tog. Tomtar for skular. For heim og butikk. Sprengjer og grev. Tryggjer trafikk. Dette er litt av det vi gjer, om du spør. Helsing distriktet sin maskinentrepenør."

Ove Nesberg grev, sprengjer og transporterar alt kva folk i øyane ynskjer. Ove, som driv Askvoll Maskinstasjon, er skikkelig fornøgd med heimesida vår og har difor sponsa oss. Takk til Ove Nesberg, og Askvoll Maskinstasjon for da.
Skal du ha noko gjort so er da berre å ringe 57730251 eller mobil 91765020
 
Privat Sponsor 2008
Jorunn Nikøy har vorte spesialist på å handtere  datamaskiner og heimesider. Ho er so godt nøgd med heimesida til Bulandet og Værlandet at ho har sponsa oss. Tusen takk til Jorunn for da.

Værlandet Båt

Værlandet Båt som ligg i hamna på Værlandet har vore so snill å sponse heimesida vår i 2008 og. Dei har mykje rart dar, so som : Verkstad, pub,  kafè, gjestehamn, suvenirar, sykkelutleige, saltvassakvarium og biljard. Utanom ditta so har dei ei skikkelig koselig betjening som er viden kjent for koseligheit og god service, da er berre å sjekke gjesteboka so får ein da bekrefta.
 

Hamnaholmen Feriehus

Utleigarane av "Hamnaholmen Feriehus" på Værlandet er godt nøgd med heimesida og heimesideskrivarane, so dei har bidrege med sponsorpengar i 2008 og.  Heimesideskrivarane kan på da varmaste anbefale ei overnatting i Hamnaholmen Feriehus, eit modernisert hus med mykje god gamal historie i veggane.
 

"Liv og Lyst" i Bulandet ved ho Liv Gjørøy er ein av sponsorane til denne heimesida, og ho synes at da var ei sopass god investering at ho har sponsa oss for 2008 og. Ho Liv har fleire overnattingsstader som ho leiger ut, ho har og selskapslokale til utleige. Utanom da so er ho Liv så smilande og blid og kjekk at da er verd ein tur berre for å helse på ho.
 


 

Malia Askvoll eller og kjent som Askvoll Bygg & Interiør AS har sendt mail til oss om att dei vil sponse oss, og da har dei gjort. Butikken på Askvoll kan vi anbefale på da varmaste, kjekk betjening og mykje fint og nyttigt å kjøpe.

Galleri Havblink i Bulandet ved Vivian Vatnøy syntes denne heimesida er so kjekk og nyttig for lokalsamfunnet at ho har bidrege med sponsorpengar i år og. Da kan anbefalast på da sterkaste å ta ein tur å besøke ho Vivian på Galleri Havblink.
 


Bulandet Fiskeindustri AS
 

Bulandet Fiskeindustri AS  har støtta heimesida i alle år sidan vi begynte å hinte om sponsorstøtte, og dei har støtta oss i år og. Heimesida har og vore so heldig att vi har fått lov til å henge eit webkamera på veggen til Bulandet Fiskeindustri AS, heilt utan vederlag sjølv om vi måtte bore hol i veggen deira og romestere mykje på kontoret til Malvin.
 

AutoMarin as på Askvoll har laga ei kjempeflott heimeside, og ikkje nok med da so har dei sponsa heimesida vår for 2008. Dei har sponsa oss tidligare og, so da her er ei skikkelig framsynt bedrift. På heimesida deiras kan ein lese om alt dei driv med og mykje anna. Vi kan anbefale både bedriften og heimesida, heimesida inneheld mykje kjekt stoff og mykje fin humor.
 


                                                           Bulandet og Værlandet Vocalansamble.
Bulandet og Værlandet Vocalansamble hadde si siste opptreden ved opningssermonien for Nordsjøporten i 2003. Dei hadde ein del pengar på ein konto som dei lurte på kva dei skulle bruke til, dei ville gjerne att pengane skullle komme både Værlandet og Bulandet til gode. Songstjernene i nedlagte Bulandet & Værlandet Vocalansamble fant då ut at dei ville gje pengane til heimesida vår, vel 3500,- kroner. Heimesideskrivarane takkar so masse for tilliten og lova å bruke pengane på ein fornuftig måte som tjena alle i både Værlandet og Bulandet, pluss alle andre som er interessert i å lese heimesida.
 


Hamnehagen Restaurant i Førde har vore so snill å sponse heimesida vår. Ein av medeigarane i Hamnehagen Restaurant er ein lokal Bulenning ved navn Trond Kjæmpenes. Alle let vel over god mat, kjekk betjening og koselig atmosfære. So er du i Førde kan vi på da varmaste anbefale att du tek deg ein tur innom Hamnehagen Restaurant når svolten eller tørsten begynne å gjere seg gjeldande.
 
Kystrekneskap Leif Follevåg
Kystrekneskap i Askvoll har rekneskapet til  dei fleste bedriftene ute i øyane våre, og alle er godt nøgd med service og rekneskap.Sjefen sjølv,  Leif Follevåg, synes denne heimesida for Bulandet og Værlandet er sopass kjekk og trivelig å lese att den fortjena litt sponsormidlar.
 

Vestbygg AS på Grytøyra

Vestbygg AS på Grytøyra har levert og bygd dei fleste husa her ute i øyane våre, dei to siste 10-åra. Trass mykje ekstremveir so står alle husa like trygt enno, så da er no skikkelig solide saker dei leverar. Vestbygg AS har sett på heimesida vår og funne ut att den er vel verd å sponse, takk til dei for da. Nokre av forfedrane til dei som driv Vestbygg kan ein lese om her på sida, under Historie om Amerikabesøk frå 04.01.08. Henrik med vatnet er oldefar til desse karane. Eit av borna Henrik sat åleine med heitte Hansine, og ho er bestemor deira.
 
2007

Sparebanken i Sogn og Fjordane avdeling Askvoll såg med ein gong at denne heimesida var vel vert å sponse, og da har dei gjordt kvart år sidane heimesida blei starta. Her kan lese litt meir om filialen på Bulandet.
 

Veikingkonvoien er dei som har sponsa heimesida med mest penga på ein gong.
Dei sponsa fleire gode formål og fornuftige tiltak som kjem bygdesamfunn, organisasjona og folk flest til gode. Da var ekstra kjekt at dei syntes heimesida vår var av ein slik art at den fortjente so god sponsing.
Her kan ein lese om heimesideskrivarane sin tur til Florø for å motta sponsorpengane.
Her kan ein beundre Veikingkonvoien si eiga heimeside.
 

"Liv og lyst", Liv Gjørøy sin utleigeplass.
"Liv og Lyst" i Bulandet ved ho Liv Gjørøy er ein av sponsorane til denne heimesida, og ho synes at da var ei sopass god investering at ho har sponsa oss for 2007 og. Ho Liv har fleire overnattingsstader som ho leiger ut, ho har og selskapslokale til utleige. Utanom da so er ho Liv så smilande og blid og kjekk at da er verd ein tur berre for å helse på ho.

Bulandet Sanitetslag
 
 Bulandet Sanitetslag støttar mange gode formål og dei gjere særdeles mykje godt arbeid for både unge og eldre i øysamfunnet vårt. Blant alt da andre dei har å kave med, so har dei og sponsa heimesida vår.

Værlandet Båt
Værlandet Båt som ligg i hamna på Værlandet har vore so snill å sponse heimesida vår i 2007 og. Dei har mykje rart dar, so som : Verkstad, pub,  kafè, gjestehamn, suvenirar, sykkelutleige, saltvassakvarium og biljard. Utanom ditta so har dei ei skikkelig koselig betjening.

Gamlehuset på Holmen
Utleigarane av "Gamlehuset på Holmen" på Værlandet er godt nøgd med heimesida og har bidrege med sponsormidlar for 2007.

Bulandet Fiskeindustri AS
 
Bulandet Fiskeindustri AS ,som etter navnet å forstå ligg i Bulandet, har bidrege med sponsorpengar til heimesida vår i 2007 og.

Marit Grepstad sine utleigehus
 Marit Grepstad har både rorbu og hytte som ho leiger ut. Ho er i tillegg so godt nøgd med heimesida at ho har vore so snill å sponse oss.

Værlandet Fiskeredskaper
 Værlandet Fiskeredskaper som ligg i hamna på Værlandet har vore so snill å sponse heimesida vår. Utanom at dei laga fiskegarn so har dei og eit stort utvalg av alt mogeligt ein treng i forbindelse med fiskeri, friluftsliv og båtliv. Da er berre å stikke innom og kikke.
Privat Sponsor 2007 Pippi Norstrand Rogne uttalar at ho synest den mannlege heimesideskrivaren er ualminnelig knakande kjekk i år og, heimesida ellers er eit syn for auga den og. Alle disse inntrykka gjer at ho Pippi har sponsa heimesida privat i 2007 slik som ho gjorde i 2006. Kallen, han Atle, er og med på sponsinga.
Privat Sponsor 2007 Gunn og Helge Norheim har kosa seg sopass med heimsida vår at dei  gjerne ville sponse oss med pengar, og da set vi heimesideskrivarane skikkeligt pris på. No nærma da seg at vi kan begynde å studere på å få tak i eit skikkeligt utandørs webkamare
Joker Bulandet, som er butikken i Bulandet, synes at heimesida er sopass nyttig for bygdesamfunna her ute på øyane våre at dei  har bidrege med sponsorpengar til heimesida. Dei har sponsa oss både i 2006 og 2007.
 
2006
Sparebanken i Sogn og Fjordane avdeling Askvoll såg med ein gong at denne heimesida var vel vert å sponse, og da har dei gjordt kvart år sidane heimesida blei starta. Her kan lese litt meir om filialen på Bulandet.
AutoMarin as på Askvoll har laga ei kjempeflott heimeside, og ikkje nok med da so har dei sponsa heimesida vår og. På heimesida deiras kan ein lese om alt dei driv med og mykje anna. Her er mykje intressant stoff å lese og mykje fin humor å humre øve.

SFE eller Sogn og Fjordane Energi AS som da heiter utan forkortelse, har sponsa Nordsjøporthelga 2006 med staum, straumboks og skikkelig god service.
 

"Liv og lyst", Liv Gjørøy sin utleigeplass.
"Liv og Lyst" i Bulandet ved ho Liv Gjørøy er ein av sponsorane til denne heimesida, og ho synes at da var ei sopass god investering at ho har sponsa oss for 2007 og. Ho Liv har fleire overnattingsstader som ho leiger ut, ho har og selskapslokale til utleige. Utanom da so er ho Liv så smilande og blid og kjekk at da er verd ein tur berre for å helse på ho.

Værlandet Båt
Værlandet Båt som ligg i hamna på Værlandet har vore so snill å sponse heimesida vår. Dei har mykje rart dar, so som : Verkstad, pub,  kafè, gjestehamn, suvenirar, sykkelutleige, saltvassakvarium og biljard. Utanom ditta so har dei ei skikkelig koselig betjening.

Bulandet Fiskeindustri AS
 
Bulandet Fiskeindustri AS ,som etter navnet å forstå ligg i Bulandet, har bidrege med sponsorpengar til heimesida vår.
Galleri Havblink i Bulandet ved Vivian Vatnøy syntes denne heimesida er so kjekk og nyttig for lokalsamfunnet at ho har bidrege med sponsorpengar. Da kan anbefalast på da sterkaste å ta ein tur å besøke ho Vivian på Galleri Havblink.
Joker Bulandet, som er butikken i Bulandet, synes at heimesida er sopass nyttig for bygdesamfunna her ute på øyane våre at dei  har bidrege med sponsorpengar til heimesida.
 

Partrederiet Sjøvær
 
Partrederiet Sjøvær som høyrer heime i Bulandet har bidrege med sponsorpengar til heimesida.

Partrederiet Buefjord
 
Partrederiet Buefjord som høyrer til i Bulandet har bidrege med sponsorpengar til heimesida.
Gave-Støvelen i Askvoll synest at Nordsjøporthelga var ein såpass god ide, og at heimesida vår er so fin, at dei ville være med som sponsorer for eit sånt godt tiltak.
 
Joker Værlandet som ligg ved ferjekaia på Værlandet har støtta  grendalaga økonomisk slik av vi har råd til å oppretthalde og utvide denne heimesida her.
 
Privat Sponsor 2006 Pippi Norstrand Rogne uttalar at ho synest den mannlege heimesideskrivaren er ualminnelig knakande kjekk, og at heimesida ellers er eit syn for auga den og. Alle disse inntrykka gjer at ho Pippi har sponsa heimesida privat. Herværande heimesideskrivar er ellers svært nøgd med grunngjevinga til at ho Pippi vil være privat sponsor.
 
Privat Sponsor 2006 Reidun Melvær Norheim synest at denne heimeside er såpass kjekk å lese at ho har sponsa oss privat. Ho synest faktist at å lese heimesida er ein like viktig del av dagen som å lese aviser, og da er sånt som gleder eit heimesideskrivar-hjarte å høyre. Sånn sett vert da no nesten da same for ho Reidun, om ho les avisa eller heimesida so finn ho no ofte litt stoff om seg sjølv begge plasser. :o)
 
Privat Sponsor 2006 Bente Sandøy Hillersøy synest at dinna heimeside er ett sopass knakande kjekt lesestoff  og at heimesideskrivarane er nokre sopass knakande kjekke folk at ho har sponsa heimesida privat. Ditta med knakande kjekke heimesideskrivarar har dinna heimesideskrivaren funne på sjølv då, men i og med at ho Bente sponsa oss privat so vel vi å tru at vi er bittelitt knakande kjekke vi heimesideskrivarane og.